Perspresentatie A New Brain maakt nieuwsgierig

Met Freek Bartels, Tony Neef, Lone van Roosendaal, Jonathan Demoor, Dennis Willekens, Peggy Sandaal, Eva Poppink en Christanne de Bruijn staat producent Erwin Aarts in zijn eerste productie op de planken. Als je dan ook nog de musical “A New Brain” gaat spelen op een unieke locatie dan pak je pas echt uit.

A new brain presentatie 4

Lees meer...

The Bridges of Amsterdam

In de musical fotografeert National Geographic-fotograaf Robert (gespeeld door René van Kooten) de beroemde overdekte bruggen van Madison County, een plaats in Iowa in de V.S. Eén van die bruggen kan hij niet vinden en vraagt Francesca (gespeeld door Lone van Roosendaal) de weg; een ontmoeting met grote gevolgen.

The Bridges of Amsterdam 13

Lees meer...

Jesus Christ Superstar: The Grand Final

Na een 4 jaar lange Europese tour door Italië, Nederland en België sluit de Italiaanse cast van Jesus Christ Superstar, met de legendarische Ted Neeley als Jezus, de tour af met een Grand Final in Ahoy Rotterdam.
In deze speciale editie van Jesus Christ Superstar zal niet alleen Ted Neeley (als Jezus) te zien zijn, maar ook Yvonne Elliman (de eerste Maria Magdalena) en Barry Dennen (de eerste Pontius Pilates) zullen langskomen als special guest in deze speciale versie van de Engelstalige rockopera met een groter ensemble en groter orkest dan voorheen.

 Jesus Christ Superstar The grand final 10

Lees meer...

De eerste perspresentatie

Vanmorgen was de allereerste perspresentatie van Stent Producties. De cast bestaande uit Rose-Anne van Elswijk, Thomas Kuipers, Mitch Wolterink en Daisy Duin repeteren pas een week. We kregen de eerste tien minuten te zien van ‘Voor alles een eerste keer’ en hoorden ‘Mens’ van Blof en ‘Wit Licht’ van Marco Borsato.  

Voor alles een eerste keer presentatie 30

Lees meer...

Bridges of Madison County slaat een brug tussen cast en publiek...

Bij de Musical Awards Gala was de aankondiging en vandaag mochten we alvast sfeer proeven in het Zonnehuis in Amsterdam. Bridges of Madison County staat van 2 t/m 26 juni in het Zonnehuis in een volledig nieuwe, voor het eerst Nederlandse bewerking.

The Bridges of Madison County 28

Lees meer...

Liesbeth List als icoon in een musical

Lang hoefden Hans Cornelissen en zijn team er niet over na te denken: hun volgende musical zou over Liesbeth List gaan. Een belletje naar Liesbeth zelf en het was geregeld. Een dag later stond het als persbericht in de krant. Deze musical gaat dan ook niet over zomaar iemand. Het gaat over de zangeres die grote pieken kende, maar ook door diepe dalen is gegaan. Ze heeft een prijzenkast waar elke zangeres alleen maar van kan dromen, maar daar heeft ze hard voor moeten werken. Haar successen en haar tegenslagen, alles komt terug in de musical volgens Hans en Liesbeth, die elkaar kennen van de musical Piaf. Liesbeth legde het als volgt uit: ‘Ook alle shit komt er in voor. Gewoon omdat dat interessant is voor de mensen die komen kijken.’Liesbeth List de Musical perspresentatie 12

Lees meer...

De Marathon neemt Café Nol over: Bier en Ballen! 

Een dinsdagavond, hartje Amsterdam, het nazonnetje schijnt nog over de gevulde terrasjes en iedereen geniet van die laatste stralen. Dan komen er vier luidruchtige mannen in roze/gele hardloop outfits het terras op en roepen in plat Rotterdams dat de marathon eraan komt! En ze hebben bier en (bitter)ballen!

De Marathon in De Nol 7

Lees meer...

'The Full Monty'; een nieuwe groep mannen uit de kleren

Naar de sportschool op dinsdagochtend: iets dat je je wel vaker voorneemt, maar wat niet altijd lukt. Dinsdag 11 april 2017 lukte het wel, maar wel dankzij een goede reden. The Athletic Club Amsterdam was namelijk de locatie voor de bekendmaking van de cast van de musical 'The Full Monty.' Een mooie cast met verrassende namen.The Full Monty presentatie 17

Lees meer...

Cast Harrie en Eva bekend gemaakt

Op woensdagavond 5 april paste Harrie op de kleintjes in Amersfoort en het werd een dolle boel zoals het Jon van Eerd betaamt. Deze voorstelling werd geheel gefilmd vanwege de uitgave van de dvd. Om het geluid te kunnen testen, werd het publiek gevraagd even te applaudisseren en uiteraard werd dit verzoek grif ingewilligd, waarmee de toon van de avond gelijk gezet werd. Tevens is dit een van de laatste voorstellingen van ‘Harrie let op de kleintjes’.

Bekendmaking Harrie en Eva 12

Lees meer...

'High school musical' straalt tijdens perspresentatie

Woensdagavond 29 maart heeft de cast van ‘High School Musical’, geproduceerd door Daphne Bruineberg Productions, een preview presentatie gegeven in Theater de Speeldoos Baarn voor de aanwezige pers en genodigden. De presentatie werd afgesloten met een kleine open repetitie waarin de twee hoofdrolspelers aan de slag gingen met regisseur Daphne Bruineberg aan de interpretatie van een duet uit de voorstelling. De preview presentatie was een voorbereiding op de voorstellingen van ‘High School Musical’ op 2 en 3 juni 2017 in de Speeldoos van Baarn waar deze enthousiaste amateurs zijn te bewonderen.

Hsm

Lees meer...

Het ultieme vakantiegevoel in Beverwijk

Beverwijk is niet de eerste plaats die bij mij in gedachten komt als ik denk aan vakantie. Toch kregen we vanmiddag daar weer even het ultieme vakantiegevoel. Een dag voor de eerste try-out van Vive La France 2 mochten we een kijkje nemen en kregen we zes nummers te horen. Philippe Elan, Renée van Wegberg en Rolf Koster namen ons mee op reis langs de mooiste muziek van la douce France.

Vive la France 2 presentatie 3

Lees meer...