40-45, de nieuwe uitdaging van studio 100

Gert Verhulst staat voor een uitdaging. De musical 14-18 overtreffen. Deze musical trok meer dan 335.000 bezoekers en moest noodgedwongen stoppen omdat de huur van het complex niet verlengd kon worden door een ander event na 14-18.

vlcsnap 2018 02 09 22h22m28s530

Lees meer...

The Full Monty cast legt het ware verhaal over vriendschap bloot….

Op 5 februari 2018 gaat de Full Monty voor de tweede keer in de Nederlandse geschiedenis in première. 'Maar het is absoluut geen reprise' zegt producent Hans Cornelissen. De cast, nu nog in repetities, ging vandaag (figuurlijk) met de billen bloot ten overstaande van de aanwezige pers. Regisseur Paul van Ewijk nam ons mee in het verhaal en introduceerde de cast. Die gaven een voorproefje van de voorstelling met vier nummers uit de show. Vanaf volgende week zal de cast letterlijk uit de kleren gaan, aangezien het verhaal gaat over een groep werkloze mannen die en stripact op gaan zetten om geld te verdienen. Er is alleen één klein probleem; de mannen zijn niet bepaald stripper-materiaal (niet goddelijk in de lijven, onzeker, geen dansers etcetera).The Full Monty perspresentatie 68

Lees meer...

Theatervoorstelling Tegeltjeswijsheid

Begin 2018 gaat het gebeuren. De Meisjes met de Wijsjes gaan de Nederlandse theaters in met de voorstelling Tegeltjeswijsheid. Wie zijn de Meisjes met de Wijsjes? De Meisjes met de Wijsjes is een Nederlandse vocalpopgroep die vierstemmige arrangementen van bekende Nederlandstalige nummers zingt. In de voorstelling Tegeltjeswijsheid onderzoeken ze de Nederlandse volksaard met als onderliggende vraag Die Typische Nederlander bestaat die eigenlijk wel?. Dit doen de meisje doormiddel van liedjes, hilarische quizfragmenten, korte sketches en pijnlijke bekentenissen.

Meisjes met de wijsjes Stefan Pelgrom 11

Lees meer...

You’re the top presentatie

Wie kent ze nu niet de prachtige liedjes I’ve got you under my skin, Night and day en Ev’ry time we say goodbye. Veel mensen hebben mooie herinneringen aan deze liedjes, maar weet niet dat de schrijver van deze liedjes Cole Porter is. De liedjes zijn vaak gecoverd in de loop der jaren.

Youre the top foto Marloes Romeijn 28

Lees meer...

Een kijkje bij Madagascar

Gisteravond waren wij aanwezig bij een doorloop van de musical Madagascar uitgevoerd door Greg & Baud Producties.

Madagascar repetitie 17

Lees meer...

Cd Pia Douwes uitgereikt aan Joop van den Ende

Vandaag werd de eerste solo-cd van musicalster Pia Douwes uitgereikt. Deze feestelijke gebeurtenis gebeurde in het DeLaMar Theater in Amsterdam samen met familie, vrienden en collega's uit het musical vak.

Pia cd 1

Lees meer...

Man op Duivelseiland

Het podium van het Koorenhuis in Den Haag veranderde voor heel eventjes naar Frankrijk in de 19e eeuw.

de man op duivelseiland 5

Lees meer...

Indrukwekkende preview van Mozart!

Vandaag vond de presentatie plaats van de musical ‘Mozart!’. Na ‘Elisabeth’ en ‘Dans der Vampieren’ presenteert Music Hall i.s.m. Vereinigte Bühnen Wien de Nederlandstalige bewerking van de internationaal gelauwerde spektakelmusical ‘Mozart!’. In de prachtige Spiegelzaal van het Paleis op de Meir in Antwerpen werd alvast een tipje van de sluier opgelicht en gaf de cast, volledig in kostuum, een indrukwekkend voorproefje van wat u mag verwachten van dit imposante coming-of-age drama.

Mozart presentatie 45

Lees meer...

Twee fantastische nieuwe voorstellingen van I&L Entertainment

I&L Entertainment toonde de pers vanochtend een kijkje in twee nieuwe producties die binnenkort in het theater zullen staan. Lees snel verder.....

Toms magische speelgoedwinkel 6

Lees meer...

Een veelbelovend kijkje bij 'From Sammy With Love'

Vanaf maandag gaat 'From Sammy with love' monteren in Veenendaal. Vandaag kregen we een korte preview die absoluut smaakte naar meer.

From Sammy with love presentatie 13

Lees meer...

100 jaar Luxor theater

Eind van dit jaar (2017) bestaat Luxor honderd jaar. Dit jubileum vieren zij met een prachtige programmering én twee unieke voorstellingen: Defileeuw van Paul de Leeuw (oude Luxor) en de jubileumvoorstelling door Waardenberg en De Jong samen met de dames van Toren C (nieuwe Luxor). Met deze shows willen zij de stad Rotterdam bedanken dat ze die de afgelopen honderd jaar een stukje mooier hebben kunnen maken. Gistermiddag vond de perspresentatie plaats. 

100 jaar Luxor Theater 33

Lees meer...