Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

‘Pinokkio’ laat iedereen weer dansen

Na een succesvolle speelreeks in de Efteling tijdens het vorige seizoen mag de musical 'Pinokkio' nog even verder! Dit seizoen is het bekende sprookje door het hele land te zien, met de feestelijke aftrap op zondag 16 oktober 2016 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Pinokkio 2016IMG 0113 bijgesneden

Lees meer...

Op een mooie pinksterdag hoort in de doos "pareltjes"

Dozen vol hebben ze. Ze staan opgestapeld tot aan het plafond. Dozen vol bladmuziek van de drie muzikale grootheden van Nederland: Harry Bannink, Joop Stokkermans en Ruud Bos.

Op een mooie pinksterdag premiere 8

Lees meer...

Martijn Broekaart niet van "De Oude Stempel"

Waar zijn die oude tijden toch gebleven? Vroeger was toch alles beter? Martijn Broekaart, een grensgeval die woonde in Amsterdam maar toch weer terug is in het vertrouwde Zeeland, vraagt zich dat in zijn tweede show hardop af.

Martijn Broekaart De oude stempel 1

Lees meer...

Let the magic happen! Jeans!!!!

Gisteravond, maandag 10 oktober, ging de nieuwe show van Jeans in première. Zoals de echte Jeans-kenner gewend is, krijgt de show ook dit keer weer een thema mee: Magic!

Jeans 2016 DSC 0370

Lees meer...

De Nieuwe Kleren van de Keizer. Het begint met de basis...

Tegenwoordig wordt het publiek verwend door theaterspektakels als ‘Soldaat van Oranje’ en ‘The lion king’ wat met een gigantisch decor, grote cast, licht en kostuums het publiek moet boeien. Voor een beginnend producent is het bijna niet te doen om aan al deze disciplines te voldoen. Dat wil natuurlijk niet meteen zeggen dat een productie zonder al deze disciplines het niet waard is om te bezoeken. Integendeel. Het kan juist heel verrassend zijn!

DSC05391

Lees meer...

Musical 'RENT' staat als een huis

Na een zeer succesvolle reeks voorstellingen en een even succesvolle reprise van 'RENT' vorig jaar in het M-Lab in Amsterdam, kon een tournee door het land eigenlijk niet uitblijven. Het M-Lab heeft helaas moeten sluiten, maar 'RENT' , bekroond met een Musical Award, leeft voort en beleefde op 4 oktober zijn zeer succesvolle première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Rent reprise Rotterdam 6

Lees meer...

"Indecent proposal" Is liefde te koop?

“Indecent proposal” is bekend van de film met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson. De film kent een hoog spanningsgehalte en veel sensualiteit. Aan Paula Bangels en Louis van Beek de taak om dat in het toneelstuk tot uiting te laten komen. Vandaag was de wereldpremière van de toneelversie van Indecent Proposal.

Indecent Proposal 7

Lees meer...

De gelaarsde kat is niet voor de poes!

De sprookjesboom, Droomvlucht, Klaas Vaak, Pinokkio... een aantal musicals die voorheen te zien waren in het Efteling theater. Vanaf dit najaar komt de Efteling met een nieuwe sprookjesmusical.

De gelaarsde kat premiere 31

Lees meer...

Peter Pan laat je weer even kind blijven

Een zaal vol enthousiast publiek leeft en schreeuwt met Peter Pan mee: 'Ik geloof in elfjes!' Het was een mooie middag in het Zaantheater in Zaandam, waar de musical 'Peter Pan: het echte verhaal' in première is gegaan.

Peter Pan premiere 20

Lees meer...

Evita, een versie die over mensen gaat

Het was het hoogtepunt tussen de samenwerking van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Evita ging in 1978 in wereldpremière in London. En jaar erna volgde de Broadway versie en de rest is geschiedenis! Een musical van wereldklasse en al op vele manieren uitgevoerd. Music Hall brengt Evita nu weer tot leven in België!

IMG 6830 resize

Lees meer...

Roodkapje weer terug bij Van Hoorne

Op zondag 25 september 2016 ging in een vol Parktheater in Eindhoven de musical van Roodkapje in première. Na een reeks eerdere sprookjesmusicals blaast Van Hoorne nu Roodkapje weer nieuw leven in.

7D 2085

Lees meer...