Musicalsites Cast 'Er was eens... Het sprookjesconcert' https://t.co/WHwCKqwarp https://t.co/Xq5mCyTrma
mariapetersfan RT @Musicalsites: Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Theaterprogramma Marcella Wisbrun met muziek Antonio Carlos Jobim. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKqhttps://t.co/NkzBQEeTj2
mariapetersfan RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Musical Sunset Boulevard wordt verfilmd. Lees meer op https://t.co/z7lSeHfnlQ https://t.co/jARgqAf0UO
Musicalsites Stef Pits speelt ‘Leeuw’. Lees meer over deze verrassende voorstelling op https://t.co/w81QGrUQi5 @stefpitshttps://t.co/BJm8vdtBqs

Einmal Tarzan, immer Tarzan

Het is alweer tien jaar geleden, dat wij in Nederland voor het eerst de musical Tarzan hebben kunnen zien; acht jaar geleden hebben we afscheid genomen van deze prachtige productie.

Anton Zetterholm 2

Lees meer...

Mangrove musical is een groot avontuur

Komende zomer opent Burgers Zoo de grootste overdekte mangrove ter wereld. Op een oppervlakte van maar liefst 3000 vierkante meter maakt de bezoeker als een ware ontdekkingsreiziger kennis met het grootste overdekte mangrove gebied ter wereld en ter ere van deze bijzondere opening nemen Zoë en Silos de bezoekers mee op avontuur.

Van Hoorne Zoe en Silos blacklight 109 2 660x330 

Lees meer...

Is de wereld klaar voor ‘Catch me’?

Op de flyer die het publiek gisteren ontving staat: ‘Catch me, the cracks are starting to spread’. Een van de zinnen uit het eerste lied van de nieuwe musical Catch me.

Catch Me staged reading 31

Lees meer...

"Geen Paniek"!!!

Geen paniek? Wat mij betreft behoorlijk wat paniek...
Aan het einde van de voorstelling Geen paniek ben ik verbijsterd. Verbijsterd over hoe intelligent deze komedie is opgebouwd en hoe fantastisch de acteurs dit neerzetten.

Geen Paniek 9

Lees meer...

Urinetown door Sidera: geen gezeik, geen schijt maar pure kwaliteit.


Zo’n 5 jaar geleden begonnen om het gebrek aan musicalvereniging voor studenten in te vullen, inmiddels toe aan hun vierde productie. Sidera Theaterproducties geeft studenten en jongvolwassenen met een passie voor musical de kans zich te ontwikkelen en te presenteren. Met succes, want deze Urinetown overstijgt alle verwachtingen.

Urinetown Sidera 24

Lees meer...

Theatergroep Purple brengt Drie Musketiers; En garde!

Naar het beroemde boek van Alexandre Dumas, vertelt ‘3 Musketiers’ het verhaal van de jonge edelman d’Artagnan. In Parijs verenigt d’Artagnan zich met de drie musketiers Porthos, Aramis en Athos. Onder het motto één voor allen en allen voor één gaan ze de strijd aan met de corrupte kardinaal Richelieu. Op dit avontuurlijk pad strijdt d’Artagnan voor zijn idealen en voor Constance, de liefde van zijn leven.

3 Musketiers Purple 9

Lees meer...

Telkens weer het dorp – Stichting Zonnehuis muziektheater

Op 28 juni a.s. is het 100 jaar geleden dat Wim Sonneveld geboren werd. Stichting Zonnehuis Muziektheater grijpt deze verjaardag aan en brengt Telkens weer Het dorp naar Het Zonnehuis!

Telkens weer het dorp 3

Lees meer...

Elisabeth in concert komt bij je binnen

Elisabeth de musical met teksten van Michael Kunze en muziek van Sylvester Levay beleefde zijn wereldpremière, met de Nederlandse Pia Douwes in de hoofdrol, op 3 september 1992 in Wenen. De musical ging op zondag 21 november 1999 in premiere in het Circustheater te Scheveningen.

Elisabeth in concert 4

Lees meer...

Derdejaars FSA studeren glansrijk af met de musical 'Nu of nooit'

Star was een Nederlandse musicalgroep voor jonge talenten van Jos Brink en Frank Sanders. Onder andere Ara Halici, Koen van Dijk, Frits Sissing, Hilke Bierman en Bas Groenenberg maakten deel uit van deze groep. Star speelde verschillende voorstellingen waaronder ‘Nu of nooit’. Jaren later is het de beurt aan de derdejaars van de Frank Sanders Akademie om deze musical nog een keer onder het voetlicht te brengen onder regie van Bas Groenenberg.

derdejaars Nu of nooit 81

Lees meer...

Pareltje voor Opus One met The Bridges of Madison County

Met The Bridges of Madison County heeft Opus One weer een prachtvoorstelling in het Zonnehuis. De cast, het verhaal en de mooie muziek, alles klopt.

The Bridges of Madison County premiere 18

vijfsterren

Lees meer...

Met 'Lady Marmelade' zet Stamppij zichzelf wederom op de kaart

Stichting Stamppij was het afgelopen jaar genomineerd voor een Amateur Musical Award en dit jaar pakte deze Stichting uit met 'Lady Marmelade' en hoe. Niets is in deze productie aan het toeval overgelaten. Er is zwaar gerepeteerd en met name in de choreografie heeft veel uren extra werk gezeten, waarbij menig zweetdruppel is vergoten. Het resultaat is absoluut geweldig en indrukwekkend.

Lady Marmalade 40

Lees meer...