joel_reuser_ RT @Musicalsites: Repetities musical A New Brain gestart. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @BartelsFreek @Christanne_B @PeggySandaal @D
DemoorJonathan RT @Musicalsites: Repetities musical A New Brain gestart. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @BartelsFreek @Christanne_B @PeggySandaal @D
Musicalsites Repetities musical A New Brain gestart. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @BartelsFreek @Christanne_Bhttps://t.co/nfIkEHyE5U
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Oh wat houden wij toch van @TheLionKingNL Bekijk het optredenvan de UKcast op #WestEndLIVE op onze facebooksite! #circleo
Musicalsites Oh wat houden wij toch van @TheLionKingNL Bekijk het optredenvan de UKcast op #WestEndLIVE op onze facebooksite!… https://t.co/1LLuO4Ft2j
Musicalsites We zitten weer klaar voor een tweede dag #WestEndLIVE Volg onze facebook/instagram voor live verslag! https://t.co/vmizpTzw5a
AnnabelCasteren Wat een fantastische recensie door Musicalsites.nl!! DANKJEWEL! En wat ben ik trots dat deel uit mag maken van... https://t.co/5wOlTlYu3B
Musicalsites Titanic drijft op talent @Fontys https://t.co/DAQt9RrjxC

Urinetown door Sidera: geen gezeik, geen schijt maar pure kwaliteit.


Zo’n 5 jaar geleden begonnen om het gebrek aan musicalvereniging voor studenten in te vullen, inmiddels toe aan hun vierde productie. Sidera Theaterproducties geeft studenten en jongvolwassenen met een passie voor musical de kans zich te ontwikkelen en te presenteren. Met succes, want deze Urinetown overstijgt alle verwachtingen.

Urinetown Sidera 24

Lees meer...

"Geen Paniek"!!!

Geen paniek? Wat mij betreft behoorlijk wat paniek...
Aan het einde van de voorstelling Geen paniek ben ik verbijsterd. Verbijsterd over hoe intelligent deze komedie is opgebouwd en hoe fantastisch de acteurs dit neerzetten.

Geen Paniek 9

Lees meer...

Theatergroep Purple brengt Drie Musketiers; En garde!

Naar het beroemde boek van Alexandre Dumas, vertelt ‘3 Musketiers’ het verhaal van de jonge edelman d’Artagnan. In Parijs verenigt d’Artagnan zich met de drie musketiers Porthos, Aramis en Athos. Onder het motto één voor allen en allen voor één gaan ze de strijd aan met de corrupte kardinaal Richelieu. Op dit avontuurlijk pad strijdt d’Artagnan voor zijn idealen en voor Constance, de liefde van zijn leven.

3 Musketiers Purple 9

Lees meer...

Telkens weer het dorp – Stichting Zonnehuis muziektheater

Op 28 juni a.s. is het 100 jaar geleden dat Wim Sonneveld geboren werd. Stichting Zonnehuis Muziektheater grijpt deze verjaardag aan en brengt Telkens weer Het dorp naar Het Zonnehuis!

Telkens weer het dorp 3

Lees meer...

Elisabeth in concert komt bij je binnen

Elisabeth de musical met teksten van Michael Kunze en muziek van Sylvester Levay beleefde zijn wereldpremière, met de Nederlandse Pia Douwes in de hoofdrol, op 3 september 1992 in Wenen. De musical ging op zondag 21 november 1999 in premiere in het Circustheater te Scheveningen.

Elisabeth in concert 4

Lees meer...

Derdejaars FSA studeren glansrijk af met de musical 'Nu of nooit'

Star was een Nederlandse musicalgroep voor jonge talenten van Jos Brink en Frank Sanders. Onder andere Ara Halici, Koen van Dijk, Frits Sissing, Hilke Bierman en Bas Groenenberg maakten deel uit van deze groep. Star speelde verschillende voorstellingen waaronder ‘Nu of nooit’. Jaren later is het de beurt aan de derdejaars van de Frank Sanders Akademie om deze musical nog een keer onder het voetlicht te brengen onder regie van Bas Groenenberg.

derdejaars Nu of nooit 81

Lees meer...

Pareltje voor Opus One met The Bridges of Madison County

Met The Bridges of Madison County heeft Opus One weer een prachtvoorstelling in het Zonnehuis. De cast, het verhaal en de mooie muziek, alles klopt.

The Bridges of Madison County premiere 18

vijfsterren

Lees meer...

Met 'Lady Marmelade' zet Stamppij zichzelf wederom op de kaart

Stichting Stamppij was het afgelopen jaar genomineerd voor een Amateur Musical Award en dit jaar pakte deze Stichting uit met 'Lady Marmelade' en hoe. Niets is in deze productie aan het toeval overgelaten. Er is zwaar gerepeteerd en met name in de choreografie heeft veel uren extra werk gezeten, waarbij menig zweetdruppel is vergoten. Het resultaat is absoluut geweldig en indrukwekkend.

Lady Marmalade 40

Lees meer...

"Voor alles een eerste keer" een goede start die een vervolg verdient

Er is natuurlijk voor alles een eerste keer. Je eerste relatie, het eerste bezoek aan de tandarts, de eerste keer seks, je eerste slok alcohol. In ‘Voor alles een eerste keer’ volgen we vier jonge mensen die aan het begin staan van hun leven. Als je daarnaast als jongere wordt geconfronteerd met zelfmoord heeft dat meteen een grote invloed op de verdere loop van het leven.

Voor alles een eerste keer voorstelling 10

Lees meer...

Oberon’s Annie jr. laat talent ontspruiten

Waren we twee weken terug nog te gast bij Oberon theater voor een doorloop, vandaag mochten we het eindresultaat van 'Annie jr' in zijn volle glorie aanschouwen.

Annie Oberon premiere 22

Lees meer...

Geheugendief – gevuld met stille gedachten

Mijn eerste zin komt niet uit mijn vingers en misschien staat dat wel centraal voor deze voorstelling. Stel je voor dat je je hele leven voor elkaar hebt. Je bezit een waanzinnige baan, je hebt twee prachtige kinderen en een leuk huis in een prachtige stad. Maar dan slaat het noodlot toe: je man wordt geschept door een auto, belandt in een coma en komt drie jaar later te overlijden. Net als je denkt dat je dit gemis een plaatsje hebt kunnen geven, merk je dat je aan het veranderen bent. Je kinderen zijn toe aan het verwerkingsproces van het overlijden van hun vader en je wil ze niet tot last zijn. Daarom bedenk je voor alles wat er met je gebeurt een smoesje, tot je het niet meer trekt. Alles wat je vergeet, ligt niet aan ouderdom. Verdwalen in je eigen buurt komt niet omdat ze de straat verbouwd hebben en je deze daardoor niet meer terug herkent. En dan het vellende oordeel: Alzheimer op jonge leeftijd. Nog geen vijftig jaar en toch gediagnostiseerd met deze ziekte.

Geheugendief 36

Lees meer...