Droom Glennis Grace komt uit met Whitney Tribute in AFAS Live!

Op vrijdag 5 oktober 2018, exact 24 jaar na het winnen van de Soundmixshow als Whitney Houston, staat Glennis Grace in de AFAS Live met Whitney, a tribute by Glennis Grace. Tickets voor de show zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via Eventim.nl.

Tribute Whitney Glennis Grace

Lees meer...

Efteling komt met nieuwe theatershow: CARO

De Efteling brengt in september van dit jaar een fonkelnieuwe show op de planken van haar theater: CARO. CARO wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Met deze productie slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities. De theatershow bezorgt iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook, herkenbare momenten uit het eigen leven. De bekende musicalacteur en regisseur Stanley Burleson zal de regie van de show voor zijn rekening nemen.

caro efteling

Lees meer...

Start Kaartverkoop She Loves Me

Vandaag is De Kernploeg gestart met de kaartverkoop voor de musical dit in een beperkte run van 7 t/m 15 juli te zien is in Dansmakers in Amsterdam.

SLM Tickets

Lees meer...

Shifting Daylight trapt tournee af met nieuwe single Fireflies

René van Kooten en zijn band Shifting Daylight hebben vandaag hun nieuwe single Fireflies gereleased. Deze lancering geldt tevens als kick off van hun tournee die binnenkort van start gaat. Fireflies is nu te beluisteren via Spotify, ITunes, Apple Music, Deezer en Youtube. Shifting Daylight bestaat naast acteur en zanger Van Kooten uit gitarist Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij.

Shifting Daylight Something so Real 22

Lees meer...

Pia Douwes speelt hoofdrol in The Addams Family musical

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat internationale musicalster Pia Douwes de vrouwelijke hoofdrol zal spelen in de nieuwe Nederlandse versie van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY. De musical is van November 2018 tot en met Maart 2019 in de grotere theaters van Nederland te zien zijn.02 Pia Douwes Simone Leonhartsberger

Lees meer...

Interview met Claire Moore

Het is de dag van de Amateur Musical Awards 2017. In een vijfsterren hotel verblijft West End legende Claire Moore, bekend door haar vertolking van Christine in The Phantom of the Opera en haar rol Ellen in Miss Saigon. Die avond zal de actrice de award voor Beste Ensemble uitreiken in theater Carré.

Amateur Musical Awards 2017 224

Lees meer...

Albert Heijn-medewerkers spelen in musical over supermarkt

Vakkenvullers, kassières en zelfs de baas van Albert Heijn in Schipluiden spelen een rol in een musical over de supermarkt: Sores in de super heet het. ,,Ik ben er eigenlijk gewoon ingestonken.’’
albert heijn musical

Lees meer...

Nieuwe Broadway aan de Amstel voorstelling is bekend

Koninklijk Theater Carré maakt vandaag bekend dat Sunset Boulevard de nieuwe titel is in de reeks Broadway aan de Amstel. De klassieker van grootmeester Andrew Lloyd Webber is de derde internationale voorstelling die Carré onder deze noemer naar Nederland haalt. Sunset Boulevard is vanaf 28 maart 2018 slechts twee weken te zien in Carré, in de originele uitvoering met de Engelse cast en 16-koppig orkest.

SUNSET BOULEVARD. Danny Mac Joe Gillis and Company. Photo Manuel Harlan

Lees meer...

Nieuwe mijlpaal Soldaat van Oranje - De Musical

Vandaag, precies zeven jaar geleden, speelde Soldaat van Oranje - De Musical de allereerste voorstelling. Prijswinnaars uit de twaalf provincies en België zijn te gast bij deze nieuwe mijlpaal. Vanavond wordt de 2.255ste voorstelling gespeeld.

SvO Prijswinnaars 7Jaar med 0001

Lees meer...

Subcategorieën