Musicalsites Pauze na een geweldige eerste akte. https://t.co/qc88J58lZx
Musicalsites Premiere Mozart. Later meer https://t.co/xvBttNa1O2
ashantilavooij RT @Musicalsites: Zoals het u lijkt van de tweedejaars FSA. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/U0DH4WfOvy
Musicalsites Zoals het u lijkt van de tweedejaars FSA. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/U0DH4WfOvy
loo_terence RT @Musicalsites: Een dag mee met de cast van De Marathon, de laatste in Rotterdam. Bekijk snel het laatste deel op https://t.co/XaLGEbMTNT
Musicalsites Een dag mee met de cast van De Marathon, de laatste in Rotterdam. Bekijk snel het laatste deel op… https://t.co/WBsi71k8XS
Musicalsites Jerrel Houtsnee, Elindo Avastia en Kenneth Herdigein in The Color Purple https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/THXOdgCxsD

Interview met Claire Moore

Het is de dag van de Amateur Musical Awards 2017. In een vijfsterren hotel verblijft West End legende Claire Moore, bekend door haar vertolking van Christine in The Phantom of the Opera en haar rol Ellen in Miss Saigon. Die avond zal de actrice de award voor Beste Ensemble uitreiken in theater Carré.

Amateur Musical Awards 2017 224

Lees meer...

Albert Heijn-medewerkers spelen in musical over supermarkt

Vakkenvullers, kassières en zelfs de baas van Albert Heijn in Schipluiden spelen een rol in een musical over de supermarkt: Sores in de super heet het. ,,Ik ben er eigenlijk gewoon ingestonken.’’
albert heijn musical

Lees meer...

Nieuwe Broadway aan de Amstel voorstelling is bekend

Koninklijk Theater Carré maakt vandaag bekend dat Sunset Boulevard de nieuwe titel is in de reeks Broadway aan de Amstel. De klassieker van grootmeester Andrew Lloyd Webber is de derde internationale voorstelling die Carré onder deze noemer naar Nederland haalt. Sunset Boulevard is vanaf 28 maart 2018 slechts twee weken te zien in Carré, in de originele uitvoering met de Engelse cast en 16-koppig orkest.

SUNSET BOULEVARD. Danny Mac Joe Gillis and Company. Photo Manuel Harlan

Lees meer...

Nieuwe mijlpaal Soldaat van Oranje - De Musical

Vandaag, precies zeven jaar geleden, speelde Soldaat van Oranje - De Musical de allereerste voorstelling. Prijswinnaars uit de twaalf provincies en België zijn te gast bij deze nieuwe mijlpaal. Vanavond wordt de 2.255ste voorstelling gespeeld.

SvO Prijswinnaars 7Jaar med 0001

Lees meer...

Start van repetities voor de popmusical Troje

Afgelopen week zijn, na een voorbereidingstijd van meer dan een jaar, in Gouda de repetities gestart voor de nieuwe popmusical Troje. Deze musical is geheel bedacht, geschreven, gecomponeerd en geproduceerd door De Theaterbakkerheij. Met een cast van meer dan 80 mannen, vrouwen en kinderen belooft het een groot spektakel te worden wat zich afspeelt om en tijdens de Trojaanse oorlog.

TROJE twitter profiel jan 2017

Lees meer...

Musical over leven Gloria Estefan "On your feet" stopt op Broadway

De musical On Your Feet! over het leven van Gloria en Emilio Estefan stopt deze zomer op Broadway. De show was sinds oktober 2015 te zien en gaat aanstaande oktober op wereldtournee, te beginnen in de VS en met de internationale première in Nederland.

musical leven gloria estefan stopt broadway

Lees meer...

Soof de Musical in november 2018 te zien in Nederlandse theaters

Volgend jaar in november zal Soof de Musical in première gaan. De musical is geïnspireerd op de twee succesvolle films Soof en Soof 2 uit 2013 en 2016. Dat blijkt uit informatie op de website van het Chassé Theater in Breda.

soof musical in november 2018 zien in theaters

Lees meer...

Kattenstreken verplaatsen zich naar Nederlandse en Vlaamse theaters

Na een succesvolle reeks voorstellingen in het Efteling Theater, gaat sprookjesmusical De gelaarsde Kat op tournee naar bijna 50 verschillende theaters in Nederland en België. De swingende cast, onder leiding van o.a. Marcel Visscher en Dick Cohen, zal dit najaar meer dan 100 keer alle kattenstreken uit de kast halen in theaters van Groningen tot Antwerpen en van Terneuzen tot Doetinchem.

De gelaarsde kat premiere 24

Lees meer...

Showponies met Freek Bartels en Alex Klaasen

Alex Klaasen is een showpony. Altijd strak in de vlechten, glad gekamd en de hoeven gelakt. Want more is more. Salinero is er niks bij. Steeds weer hongerig naar een oorverdovend applaus, nieuwe muzikale weides om te grazen en nog hogere hordes om te bespringen, trippeltrappelt dit prijzenpaardje weer in perfecte galop langs de Nederlandse theaters. Maar wie is deze showpony nou echt? Wat gaat er schuil achter al die veren en strikken? En waarom zien we dat nooit? Het leven is geen ponykamp, maar wat als je als pony geboren wordt?

Showponies 670

Lees meer...

Subcategorieën