Musicalsites Cast 'Er was eens... Het sprookjesconcert' https://t.co/WHwCKqwarp https://t.co/Xq5mCyTrma
mariapetersfan RT @Musicalsites: Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Theaterprogramma Marcella Wisbrun met muziek Antonio Carlos Jobim. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKqhttps://t.co/NkzBQEeTj2
mariapetersfan RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Musical Sunset Boulevard wordt verfilmd. Lees meer op https://t.co/z7lSeHfnlQ https://t.co/jARgqAf0UO
Musicalsites Stef Pits speelt ‘Leeuw’. Lees meer over deze verrassende voorstelling op https://t.co/w81QGrUQi5 @stefpitshttps://t.co/BJm8vdtBqs

Musical over leven Gloria Estefan "On your feet" stopt op Broadway

De musical On Your Feet! over het leven van Gloria en Emilio Estefan stopt deze zomer op Broadway. De show was sinds oktober 2015 te zien en gaat aanstaande oktober op wereldtournee, te beginnen in de VS en met de internationale première in Nederland.

musical leven gloria estefan stopt broadway

Lees meer...

Soof de Musical in november 2018 te zien in Nederlandse theaters

Volgend jaar in november zal Soof de Musical in première gaan. De musical is geïnspireerd op de twee succesvolle films Soof en Soof 2 uit 2013 en 2016. Dat blijkt uit informatie op de website van het Chassé Theater in Breda.

soof musical in november 2018 zien in theaters

Lees meer...

Kattenstreken verplaatsen zich naar Nederlandse en Vlaamse theaters

Na een succesvolle reeks voorstellingen in het Efteling Theater, gaat sprookjesmusical De gelaarsde Kat op tournee naar bijna 50 verschillende theaters in Nederland en België. De swingende cast, onder leiding van o.a. Marcel Visscher en Dick Cohen, zal dit najaar meer dan 100 keer alle kattenstreken uit de kast halen in theaters van Groningen tot Antwerpen en van Terneuzen tot Doetinchem.

De gelaarsde kat premiere 24

Lees meer...

Showponies met Freek Bartels en Alex Klaasen

Alex Klaasen is een showpony. Altijd strak in de vlechten, glad gekamd en de hoeven gelakt. Want more is more. Salinero is er niks bij. Steeds weer hongerig naar een oorverdovend applaus, nieuwe muzikale weides om te grazen en nog hogere hordes om te bespringen, trippeltrappelt dit prijzenpaardje weer in perfecte galop langs de Nederlandse theaters. Maar wie is deze showpony nou echt? Wat gaat er schuil achter al die veren en strikken? En waarom zien we dat nooit? Het leven is geen ponykamp, maar wat als je als pony geboren wordt?

Showponies 670

Lees meer...

Ghost Rockers lanceren nieuwe videoclip

Mila, Jimmy, Alex, Charlie en Jonas hebben een nieuwe videoclip opgenomen! De gloednieuwe clip van Ghost Rockers Vallen en weer opstaan is de derde clip van het derde album Voor altijd?

Ghost Rockers 8

 

Lees meer...

BLAUW (muziektheater) 19-20-21 mei in Hoogstraten

De deelnemers en medewerkers van BLAUW zijn er helemaal klaar voor! Op vrijdag 19 mei gaat de muziektheatervoorstelling in première in het GC van Hoogstraten (Rabboenizaal Instituut Spijker). Na 10 maanden repeteren zijn ze trots om u het resultaat te laten zien. Op de planken staan 29 jonge zangers/acteurs uit Hoogstraten en omstreken. Ze zijn voorbereid door Lut Goetschalckx (zangcoaching) en Erik Wouters (regie). De live muziek wordt gespeeld door ensemble ViolAcc# onder leiding van componist en bezieler van het project Flor Verschueren. De productie is in handen van vzw LA:CH.

Affiche Blauw 01

Lees meer...

Repetities musical ‘Voor alles een eerste keer’ gestart

Vandaag zijn officieel de repetities voor de nieuwe Nederlandse musical ‘Voor alles een eerste keer’ gestart. De musical zal slechts in 1,5 week gemaakt worden waarna de voorstelling vanaf 10 mei 2017 exclusief te zien zal zijn in Theater De Fransche School in Culemborg, onder regie van William Spaaij en met het script van Dick van den Heuvel.

repetitie

Lees meer...

Disney’s The Lion King verlengd

Wegens een overweldigende vraag naar kaarten is Disney’s The Lion King verlengd. ‘De koning der musicals’ is in ieder geval nog tot februari 2018 te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De kaartverkoop voor de nieuwe voorstellingen is nu geopend.

The Lion King premiere 23

Lees meer...

Jafar, een slechterik om van te houden

In december 2015 was het eerste succes voor Theater Atelier Goirle Oisterwijk met de productie van Oliver! Voor de nieuwe productie is de lat nog wat hoger gelegd; ‘Jafar de Musical’ is namelijk geheel in eigen beheer gemaakt. Drie jonge talentvolle schrijvers, Glenn Markesteijn, Shanna Croonen en Frederique Hofman, hebben op basis van een concept van de creatives een eigen script en de bijbehorende liedteksten geschreven. ‘Jafar de Musical’ is een productie met kinderen en volwassenen. Dit samenspel tussen beiden leidt tot een fantastische productie!

 216 org

Lees meer...

Subcategorieën