Kijkje in de keuken bij Soof

Na het grote succes van de film Soof 1,rijdt Soof haar keuken vanaf november 2018 de theaters in met Soof de Musical. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met Maike Boerdam, Matteo van der Grijn en Henriëtte Tol.

Soof proefvoorstelling 4

Maar voordat het zo ver is, mag het publiek in november en december alvast een kijkje in de keuken nemen. Slechts 300 man kan plaatsnemen in de zaal. Voorafgaand vertelt de producent wat over de totstandkoming van deze bijzondere productie en laat ze ons weten dat dit soort proefvoorstellingen in Amerika wel vaker gedaan worden. In Nederland vindt dit meestal plaats achter gesloten deuren. Het is een vrij kwetsbare periode omdat de puntjes nog op de i moeten worden gezet. Een unieke kans dus om een voorstelling in ontwikkeling te zien.

Soof proefvoorstelling 1

Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in het leven van Soof en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.

Soof proefvoorstelling 13

Na de voorstelling mogen de bezoekers hun mening geven over de voorstelling. Op basis van de reactie en mening van de bezoekers wordt de musical nog verder ontwikkeld en aangepast.

Kijk voor meer informatie op: http://soofdemusical.nl/

Voor de fotoreportage klikt u hier. 

Patrick van den Dorpel