Prijswinnaar kaarten Musical meets Opera bekend

Binnenkort vindt in De Doelen in Rotterdam het concert 'Musical meets Opera' plaats. Musicalsites heeft twee kaarten ter beschi8kking gekregen voor de prijsvraag.

musical meets opera

De prijswinnaar is K. Kuipers die wij van harte feliciteren met de kaarten. De winnaar heeft inmiddels bericht van ons ontvangen.

Musical meets Opera
Na het grote succes van de vorige keren presenteren we een gloednieuwe derde editie van Musical Meets Opera. Dit jaar in het teken van ‘onverwachte liefde’. Met dit thema als rode draad passeren de mooiste musicalsongs en operafragmenten de revue, gezongen door een sterrencast bestaande uit onder meer Romy Monteiro, Jim Bakkum, Karin Strobos, Peter Bording en Aldo di Toro. Uiteraard met het voltallige Rotterdams Philharmonisch Orkest op het podium.

Onverwachte liefde
De ‘beauty’ die verliefd wordt op ‘the beast’, de ballerina die verliefd wordt op het spook en de liefde tussen Radames en Aïda: liefde uit onverwachte hoek vormde de basis voor vele succesvolle musicals en opera’s. Denk bijvoorbeeld aan musicals als Phantom of the Opera, Miss Saigon, Beauty and the Beast en opera’s als Carmen en Aïda. Welke musicals en opera’s een plek krijgen in de voorstelling blijft nog even geheim, maar met Romy Monteiro als één van de solisten zal het verhaal van de zangeres die verliefd wordt op haar bodyguard uiteraard niet ontbreken.

Net als de vorige editie belooft ‘Musical meets Opera – Onverwachte liefde’ weer een avond vol grote emoties én een feest der herkenning te worden.

Meer informatie ? https://www.rotterdamsphilharmonisch.nl/nl/concerten/musicalmeetsopera