Soof, de musical zoekt fijnproevers

Fijnproevers opgelet! Houd je van musicals en geef je graag je mening? Dan is de proefvoorstelling van de musical Soof echt iets voor jou. Je maakt nu kans op gratis kaarten voor 29 november in Rotterdam! Want wil je ook genieten aan de keukentafel van Soof en de allereerste versie van deze gloednieuwe musical zien? Dat kan.

KeyvisualLowRES

WAT MOET JE DOEN OM TWEE KAARTEN TE WINNEN?

Meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan waarom jij hierbij wilt zijn. Doe dat wel voor 15 november 2017.

Tag de persoon met wie je wilt gaan op facebook in een reactie onder het bericht. Like het bericht en zorg dat je ons volgt op facebook. Het bericht delen mag altijd natuurlijk.

Praktische informatie
Woensdag 29 november LP2, Kop van Zuid – pop-up theater (nabij Nieuwe Luxor)
Ontvangst: 19.00 uur stipt
Aanvang voorstelling: 19.30 uur
Gesprek met de makers na afloop (half uur).

Als je erbij bent op 29 november dan zal producent Cook a Dream je voor aanvang voorstelling van alles vertellen over deze gloednieuwe show. Na de voorstelling is er een fotomoment met de cast en daarna wordt je uitgenodigd om met de makers van Soof te delen wat je van de voorstelling vond. Op basis van jouw reactie wordt de musical nog verder ontwikkeld en aangepast. Ook vragen we je een verslag te maken dat wij op onze site kunnen delen. In Amerika vinden deze ‘workshop’ voorstellingen regelmatig plaats, in Nederland is het uniek.

Soof de Musical – met Maike Boerdam, Matteo van der Grijn en Henriëtte Tol.
Soof, de Musical wordt een voorstelling waar je met je neus bovenop zit. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet je ook van heerlijke hapjes. Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.
Soof, de Musical proefvoorstelling – De allereerste versie van de nieuwe musical, exclusief in Rotterdam en Breda. Meer info: www.soofdemusical.nl

Soof, proefvoorstelling Rotterdam – Pop Theater LP1 (naast Nieuwe Luxor Theater)
24-11 en 25-11, 19.30 uur en 26-11 om 15 uur.
29, 30 november en 1 en 2 december: 19.30 uur.
Soof, proefvoorstellingen Breda – kleine zaal Chassé Theater
6-12 tot en met 9-12, 19.30 uur. Zondag 10-12 om 13.00 uur.
13-12 tot en met 17-12, 19.30 uur.