De Marathon kapt ermee. ’t Werd v#rdomme ook een keer tijd

Na meer dan 50 voorstellingen en 55.000 bezoekers speelt de cast van De Marathon hun allerlaatste drie voorstellingen in Rotterdam. Op 15, 17 en 18 november trekken garagemonteurs John Buijsman, Kees Boot, Dennis Willekens en Noël van Santen voor de laatste keer hun paars/gele sportpakken aan.

De Marathon premiere 27 kl

De voorstelling al vijf keer gezien
“We gaan ontzettend genieten van de allerlaatste voorstellingen” zeg John Buijsman. “We staan elke avond met ontzettend veel plezier op toneel, maar de voorstellingen in Rotterdam hebben iets extra speciaals.
Het dak gaat er hier altijd af. Ik sprak twee weken geleden met iemand die de voorstelling in Luxor zelfs al vijf keer had gezien. Dat is toch fenomenaal!”

Ik zie dus nog ruimte...
“Na al die tientallen voorstellingen ben ik het spelen nog steeds niet zat trouwens. We hebben zo’n hechte groep en de show zit zo goed in elkaar dat er van verveling absoluut geen sprake is. Iedereen die zich een Rotterdammer noemt moet de voorstelling dus gewoon gezien hebben. Er zijn nu 55.000 bezoekers geweest, maar Rotterdam heeft 623.652 inwoners. Ik zie dus nog genoeg ruimte...”

LOCATIE nieuwe Luxor Theater
DATUM 15, 17 en 18 november 2017
AANVANG 20.00 uur & 19.00 uur
PRIJS vanaf €21,10
MEER INFO luxortheater.nl