Maak kans op twee kaarten voor 'Liesbeth List, de Musical'

Recentelijk ging de musical over het leven van Liesbeth List in premiere. Wij hebben twee kaarten die we verloten onder de goede inzendingen van onze prijsvraag. Lees snel verder.

Liesbeth de musical 15

Wat moet je doen? Like onze pagina op Facebook en beantwoord de volgende vraag:
- Wie speelt de rol van Liesbeth List in deze musical. Stuur jouw oplossing uiterlijk 20 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kaarten zijn voor een speeldatum van de musical in een theater naar keuze, mits beschikbaar.

Klik hier voor onze Facebookpagina

Meer informatie over de musical? Klik hier.

Liesbeth List de musical
Liesbeth List de Musical vertelt een ongelofelijk levensverhaal over een ongelofelijke carrière. Het is een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en van haar grote liefde Rob. Maar ze overwon en er was altijd nieuw succes. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte was haar grootste ‘cadeau’.

Een nieuwe Nederlandse musical over één van onze grootste vedettes. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel.