Naar de Spaanse zon met Vamos

Is het gras echt groener bij de buren? Hadewych, Linda en Puk besluiten dat te gaan uitzoeken in de musical Vamos die vandaag in premiere ging in het DeLamar Theater in Amsterdam.

Vamos 25

Linda heeft net haar man Bart verloren en draagt zijn as mee in een urn. Samen met Bart had ze het plan om een bed and breakfast te beginnen in Zuid-Spanje. Via een internet oproep ontmoet ze Hadewych die vastgeroest zit in haar huwelijk en smacht naar verandering. Samen besluiten ze naar Spanje af te reizen. Onderweg pikken ze Puk op die genoeg heeft van haar relatie met Pieter omdat alles alleen nog maar draait om status. Met hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude, vervallen en afgebladderde B&B in het zuiden van Spanje. Daar begint het feest maar ook de ellende, want is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden? Hilarische ontwikkelingen zijn het gevolg.

Allard Blom schreef het verhaal en wist al dat Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon en Lenette van Dongen de hoofdrollen zouden spelen. Daardoor kon hij nog beter de personages bedenken omdat hij met alle drie de dames al had gewerkt. De chemie tussen de drie dames is uitstekend. Het speelplezier straalt ervan af en alle drie krijgen ze voldoende de kans om te excelleren. Elk op hun eigen manier met hun eigen kracht. Deze unieke kans grijpen ze met beide handen aan.

Vamos 5

Joey Schalker, Soy Kroon en Johnny Kraaijkamp nemen de mannelijke hoofdrollen voor hun rekening en doen dat met verve. Ze hebben regelmatig de lachers op hun hand. Speciale vermelding voor Melise de Winter die als oude Spaanse vrouw geweldig is en waarbij je als toeschouwer niet anders kan dan deze vrouw in je hart te sluiten. Het ensemble zorgde ervoor dat deze show bruiste van energie met hun dans en zang.

Vamos 21

Vamos is een heerlijk avondje uit waarbij je lekker in de theaterstoel kunt genieten van gebeurtenissen die iedereen kunnen overkomen en herkenbaar zijn. Want laten we eerlijk zijn. Heeft u nooit gedacht; ik knijp er gewoon lekker tussenuit? Vamos is een avond ontspannen genieten van deze nieuwe Nederlandse musical met nieuwe teksten en muziek van de hand van Jeroen Sleyfer en Allard Blom. Ons advies: Vamos naar het theater en u waant zich al snel in de Zuid-Spaanse zon.

Kijk voor meer informatie op https://www.vamosdemusical.nl/

Voor de fotoreportage klikt u hier.