Auditieoproep Pretpakhuis De Tante van Charlie

De musicalversie van ‘De Tante van Charlie’ speelt zich af in de twintiger jaren in Nederland. Het is de tijd van vernieuwing, de eigenlijke eerste ‘flower-power’-tijd die Nederland kende. Alles was mogelijk. Het muffige stof van de vorige eeuw werd weggeblazen en overal werd gedanst. Het was een roerende tijd tussen twee oorlogen in. Men wist niet zo goed wat de toekomst zou brengen en zochten hoop in humor, feesten en de liefde.

pretpakhuis

Deze elementen zijn stuk op stuk te vertalen naar de huidige tijd. Het gaat allemaal wat snel, en we zijn niet zeker van onze toekomst; jong en oud. We zoeken naar saamhorigheid, maar zijn ook bang te vertrouwen. We willen geborgenheid maar zonderen ons ook eenzaam af door alleen maar naar het schermpje van onze telefoon te staren.

Daartegenover staat hoop en vernieuwing. De volharding van loyaliteit dat samenbalt in muziek en dans.

‘Charley’ – de komische musical, is in eerste instantie vermaak. Een avond vergeten welke ellende de dag met zich mee kan brengen. Zoals Jon het noemt: ‘een kleine vakantie’. Daarnaast is de ondertoon en de humor onmiskenbaar van deze tijd. Het tempo, de timing zijn verpakt in een kleurrijke samenhang van dans, snelle scènes, mooie ballades en opzwepende nummers. Het publiek zal op de stoelen staan!

Voor deze reizende musical zoeken wij:

  • Stagiaires (v)
  • In de leeftijd van 18 – 25 jaar
  • Volg je een MBO/HBO erkende theater of musicalopleiding tot uitvoerend artiest?
  • Kan je goed kunnen zingen en dansen.

Meld je dan aan!

Aanmelden kan vóór 13 september a.s. door je CV met een recente foto (max. 1MB) te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiterlijk 18 september zullen wij je laten weten of je uitgenodigd wordt voor de audities. De audities zullen plaats vinden in Amsterdam in de week van 18 september.