Eerste repetitiedag Happily Ever Afgestudeerd

Vandaag was de aftrap van de repetities voor Happily Ever Afgestudeerd. Cast & crew kwamen samen in Amsterdam om traditioneel de taart aan te snijden, het script door te lezen en de eerste liedjes in te studeren.

IMG 5293

Er zijn nu zoveel mogelijkheden – vrijheid, studeren, wonen – en dat is fantastisch. Maar waarom heb jij dan nog geen carrière? Waarom heb je dan nog geen eigen huis? Waarom heb jij nog steeds geen studie afgemaakt terwijl iedereen al lang cum laude afgestudeerd is? Waarom heb je nog steeds geen idee wat je wil in het leven?

Simon Brommer, Nikki van Rossum, Marenka Bakker en Melle Berendse - allen alumni of student aan de Frank Sanders Akademie - spelen "Happily Ever Afgestudeerd" - een voorstelling vol sketches en liedjes die komisch commentaar leveren op de verwachtingen van de huidige maatschappij.

Het Jongemakerscollectief (in 2017 opgericht door Nikki van Rossum en Simon Brommer) wil studenten en afgestudeerden duidelijk maken dat iedereen met dezelfde stress en onzekerheden kampt. Ze initiëren een samenwerking tussen ambitieuze ondernemers uit diverse beroepen om elkaar te motiveren, inspireren en actuele, komische theatervoorstellingen te maken.
Hun eerste voorstelling ‘Happily Ever Afgestudeerd’ is een komische blik op alle onzekerheden die studenten en pas afgestudeerden tegenkomen. Reserveren kan via: www.polanentheater.nl