Carolina Dijkhuizen in Expeditie Robinson

Carolina Dijkhuizen is een van de kandidaten van Expeditie Robinson.

Carolina Winterfestival 19

Carolina Dijkhuizen is een Nederlandse zangeres en (musical)actrice. Ze speelde onder andere rollen in de musicals Aida, The Lion King, Sister Act en The Bodyguard. Komend seizoen is zij te zien in Vamos! Op televisie speelde Carolina gastrollen in onder andere Bon bini beach, Spangen, Spoorloos verdwenen, Parels & Zwijnen en Meiden van de Herengracht. Naast het acteren is haar stem te horen in series/tekenfilms waaronder Barnyard en Transformers. Carolina is gek op kamperen, vissen en hutten bouwen. Haar vader was visboer, dus vissen fileren en vieze handen krijgen is ze gewend. Op het eiland wil ze zoveel mogelijk genieten, maar ook keihard voor de winst gaan.

Carolina neemt het o.a. op tegen Anouk Hoogendijk, Carlos Platier Luna, Herold Dat, Imke Wieffer, Marieke Elsinga, Marle Janssen, Nicole Buch, Niels Gomperts en Roeland Fernhout.

Expeditie Robinson 2017 wordt een bijzondere strijd tussen de 15 BN’ers en de vier onbekende kandidaten. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en wordt daardoor uiteindelijk de Last Man Standing?

Expeditie Robinson is vanaf 7 september op RTL 5 te zien.