Maak kans op twee vrijkaarten voor The West Side Story op het Vrijthof!

Tonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in West Side Story. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria. Op maandag 10 juli 2017 is deze iconische film te zien op het Vrijthof waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door maar liefst 100 musici van Philharmonie Zuidnederland in het grootse decor van André Rieu.

Wij hebben twee vrijkaarten ter beschikking voor de liefhebbers die van dit spektakel willen genieten. Maak kans en doe mee met onze prijsvraag.

bbb6715c37b7b01d913d5bd974d25fbb f4583

Laat je door de vertoning op de megaschermen meeslepen in dit adembenemende liefdesdrama dat door de live muziek een extra dimensie krijgt!

West Side Story – Film with live Orchestra is opgevoerd in de grote concertzalen van de wereld: van Carnegie Hall in New York tot de Royal Albert Hall in Londen. In Maastricht zal dit internationaal event voor het eerst open air plaatsvinden. Een coproductie van Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland in samenwerking met West Side Story® Associates(sm) ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Theater aan het Vrijthof.

Wat moet je doen om voor twee kaarten in aanmerking te komen? Like de pagina van Musicalsites.nl op Facebook en stuur een bericht of een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik hier voor onze facebookpagina.

Like je onze pagina al ? Dan hoef je alleen maar een bericht te sturenof een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt insturen tot en met 2 juli 2017.

*  De meest succesvolle verfilming van een musical ooit!  *

*  Na New York, Berlijn, Londen nu ook in Maastricht.  *

*  Wereldpremière Maastricht West Side Story - Film with live Orchestra ‘open air’. *

*  Orkest met 100 musici  *

*  West Side Story - Film with live Orchestra is een cadeautje aan de stad Maastricht.  *

*  Met dirigent Wayne Marshall, één van de door Leonard Bernstein Office aangewezen dirigenten ter wereld, die West Side Story, Film with live Orchestra mag dirigeren.  *

*  Thematiek West Side Story is actueler dan ooit.  *

Met Oscars overladen en gerestaureerde filmversie met de live-uitvoering van muziek van Leonard Bernstein.  *

*  West Side Story, Film with live Orchestra in decor André Rieu, open air op het Vrijthof  *