VAMOS! in Spanje! - de blog en foto's van Carolina Dijkhuizen

Heb je ‘ja’ gezegd tegen een rol in de gloednieuwe musicalcomedy van Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment en dan begint Rick Engelkes over stage lopen, ter voorbereiding op je rol. In Spanje!

vamos 160517 016 edit

Ik zei dus geen nee. Maar moest, samen met mede-hoofdrolspelers Lenette van Dongen en Cystine Carreon dus keihard aan de bak. Maandag avond aankomen, dinsdagochtend om 7 uur op, 8 uur in de visagie en vervolgens een dag van foto’s en filmpjes. Maar we hebben genoten!

vamos 160517 004 edit

Ik heb het over VAMOS! waarin we drie vrouwen spelen die, zoals de verhalen uit Het Roer Om en Ik Vertrek naar het buitenland gaan om een nieuw leven te beginnen. Spanje dus. En het nieuwe leven bestaat uit het runnen van een bed en breakfast. Niet gehinderd door talen-, of horecakennis zetten ze alles aan de kant en beginnen met z’n drieën opnieuw. In ons stage -etablissement werden we aan het werk gezet: bedden opmaken, tuin bijhouden, mosquito’s doden, receptiewerk verrichten en al die casa’s schoonhouden.

Ik moet zeggen, ‘t is wat anders dan mijn rol in Sister Act of The Lion King, maar het ligt me wel...Jullie kunnen het uiteraard zelf komen beoordelen vanaf eind september. Volgens Rick Engelkes ben ik geslaagd voor mijn stage. Pfff. Ben benieuwd wat jullie straks vinden 

Lieve groet, Carolina Dijkhuizen

Fotograaf Annemieke van der Tog