Legally Blonde shows off in the Bijenkorf

Zaterdagmiddag twaalf uur reden er ineens twee roze Fiat's in volle vaart op het trottoir van de Coolsingel richting de Bijenkorf om toeterend en met piepende remmen te stoppen voor de hoofdingang van de Rotterdamse vestiging van de Bijenkorf. Tot verbazing van passanten stapte daar Kim-Lian van der Meij, Roy van Iersel, Joey Schalker, Pearl Jozefzoon, Nicky van der Kuyp en Dapheny Oosterwolde uit. Legally Blonde is van dinsdag 25 januari tot en met zondag 6 februari te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.  

Daarna ging het gezelschap op weg naar het restaurant op de tweede etage waarbij Kim-Lian nog even voor een korte file zorgde door abrupt te stoppen waardoor mensen die van de roltrap kwamen even geen plek hadden om op de etage af te stappen. Op de tweede etage was een podium, hoe kon het anders in de kleur roze, klaargezet waarop de cast verschillende nummers brachten en de aandacht trokken waardoor heel veel klanten op het event afkwamen. De nummers "Volwassen", "Draag het als een vent" en ' Blijven lachen" werden door de cast gezongen. Daarnaast werd de cast voorgesteld aan het Rotterdamse publiek waarbij een speciaal plekje werd ingeruimd voor de topprestatie van Pearl Jozefzoon bij het programma The Voice of Holland. Na de minishow was er ook gelegenheid om met de cast op de foto te gaan en handtekeningen te vragen.

Legally Blonde draait om Elle Woods (Kim-Lian van der Meij). Ze is jong, hip, blond en barst van de glamour. Ze woont in Beverly Hills, heeft hippe vrienden, de laatste designerkleding en het coolste vriendje van haar high school. Maar dan wordt ze plotseling gedumpt door haar vriend die gaat studeren en bang is dat de blonde Elle zijn imago schaadt. Elle is echter helemaal niet dom: ze pakt haar chihuahua en reist hem achterna. Die stap zet niet alleen haar eigen leven volledig op zijn kop, maar ook het keurige Harvard schut op zijn grondvesten en kleurt voor eens en altijd blond.

Naast Kim-Lian van der Meij en Pearl Jozefszoon ook met Roy van Iersel (Op zoek naar Joseph), Joey Schalker (All Shook Up – Love me tender), Madelon van der Poel (K2 zoekt K3), Urvin Monte (My name is Michael) en Laura Vlasblom.

Meer informatie vindt u op www.theaterhits.nl

De uitgebreide fotoreportage vindt u hier. De videoreportage volgt later vandaag.