Klik hier en boek !!

Nieuwe musical voor Theaterplan

Met zeven goedbezochte voorstellingen van de musical ‘Little Shop of Horrors’, die door verschillende media met lovende recensies werd beloond, beleefde Stichting Theaterplan de afgelopen weken een meer dan geslaagde rentree in het Eindhovense Parktheater. De zeer jonge cast van deze productie heeft laten zien dat Eindhoven en omgeving veel musicaltalent herbergt.

Terwijl de jonge talenten uitrusten van hun enorme theateravontuur en langzaamaan weer terugkeren in hun ‘normale’ dagelijkse leven, worden er achter de schermen bij Theaterplan al volop voorbereidingen getroffen voor de volgende productie. Een bijzondere productie. Een jubileumproductie. Theaterplan bestaat namelijk 20 jaar en viert dat met een nieuwe versie van een eerdere en zeer succesvolle musical.

Op maandag 3 januari 2011 zal de nieuwe versie van ‘The Wiz’ in première gaan in de Philipszaal van het Parktheater. Met alom bekende nummers als ‘Brand New Day’ en ‘Ease on down the road’ staat deze musical garant voor een swingende avond uit.

Voor ‘The Wiz’ is Stichting Theaterplan op zoek naar getalenteerde jongeren die mee willen dansen, zingen en spelen in deze bijzondere productie. Zij kunnen zich aanmelden voor audities die plaatsvinden in maart en/of april 2010. Meer informatie over Theaterplan, ‘The Wiz’ en het aanmeldingsformulier is te vinden op www.theaterplan.nl

Klik hier en boek NU!!

Volg ons op Twitter

Musicalsites Solo's waar je even stil van wordt. Lees meer op http://t.co/z7lSeHOzSu.
19hreplyretweetfavorite
milcofb Verslag van Footloose van eergisteren. Vanavond en morgen (middag én avond) nog te zien! http://t.co/m5emIMY47L
Musicalsites Win vrijkaarten voor de film van de musical "Annie". DOE MEE EN WIN!! Lees snel meer op http://t.co/z7lSeHOzSu @AnnieMovie
Musicalsites Footloose op z'n Brabants. Lees meer op http://t.co/z7lSeHOzSu @WereDiFootloose @HofnarCC